Online verzekeren

Vul het onderstaande formulier in om de premie voor uw verzekeringspakket te berekenen. Na het doorlopen van enkele stappen ziet u direct uw mogelijkheden.  Let er echter wel op dat onze aanbiedingen gelden op basis van Execution Only.

Execution only

Toelichting execution only
Wanneer u producten afsluit via onze Online Verzekeringen rekenmodules, maakt u uw keuze op basis van Execution only. Dit betekent dat u een financieel product afsluit waarbij u zelf de keuze maakt welk financieel product naar uw oordeel het beste past bij uw financiële situatie. Wanneer u een product afsluit via deze rekenmodules ziet u dus af van de mogelijkheid dat wij u persoonlijk adviseren. Wij kunnen daarom als financieel adviseur op basis van onze deskundigheid niet controleren of het door u gekozen financieel product daadwerkelijk bij uw specifieke persoonlijke financiële situatie past. Er is dus geen sprake van advies door ons kantoor en u bent zelf verantwoordelijk voor de door u gemaakte keuze.
De kracht van execution only is dat u alle touwtjes in handen heeft. U bepaalt welke verzekering voor u het beste is en u kunt zelf wijzigingen aanbrengen wanneer u dat wilt. Wij zorgen ervoor dat u steeds weer kunt kiezen uit de scherpste aanbiedingen.