Verzekeringen voor u en uw gezin

Verzekeren is maatwerk. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw optimale pakket.Welke oplossing past het beste bij u?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben. Een conflict kan leiden tot torenhoge juridische rekeningen en uw auto kan kostbare schade oplopen door een ongeval.

Gelukkig kunt u deze risico’s goed verzekeren. Maar iedere verzekeraar kent uitzonderingen, kleine lettertjes en uitsluitingen. Uit een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars en verzekeringen kunnen wij u adviseren welke oplossing het beste bij u past.
Inboedel- en opstalverzekering

Schade aan uw woning en inboedel verzekeren tegen onheil

Wist u dat


  • ieder jaar 1 op de 67 woningen brandschade heeft;
  • er iedere dag bijna 300 keer een schade die met brand te maken heeft wordt geclaimd;
  • dat 1 op de 100 woningen wordt “bezocht” door inbrekers?

Heel vervelend als u dat overkomt. Gelukkig kunt u de financiële gevolgen prima verzekeren.Bron: Verbond van Verzekeraars


Overweeg een kostbaarhedenverzekering

Heeft u dure sieraden, een mooi muziekinstrument, een exclusief horloge of kostbare audiovisuele apparatuur? Dan kan de kostbaarhedenverzekering een waardevolle aanvulling op uw verzekeringspakket zijn.

Met deze verzekering voorkomt u dat de verzekerde som van uw inboedelverzekering niet toereikend is of dat de dekking wordt beperkt tot binnenshuis.


 


Rechtsbijstandsverzekering

Juridische bijstand als het eropaan komt

Een aannemer komt zijn beloften niet na. U krijgt ontslag of u bent opgezadeld met een product dat niet deugt. Meningsverschillen en conflicten kunnen flink uit de hand lopen. Juridisch advies of bijstand is echter erg duur. De rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst. Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterker. U kunt rekenen op juridische bijstand als het eropaan komt, zonder dat het u een vermogen kost.


Aansprakelijkheidsverzekering

Dekking voor schade die u (of een gezinslid) veroorzaakt

Een bal door een ruit, een kras op een auto, uw viervoeter die schade of letsel veroorzaakt. U bent aansprakelijk. De veroorzaakte schade is gedekt via uw aansprakelijkheidsverzekering.


Rechtshulp rechtsbijstandverzekering beter gewaardeerd dan vrije advocaat

Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de kwaliteit van juridische bijstand in het kader van een rechtsbijstandverzekering de vergelijking met de advocatuur met glans doorstaat.

Zie ook ons bericht: Rechtsbijstandverzekering als beste beoordeeldAutoverzekering

Goed verzekerd op weg

Uw auto is meer dan een vervoermiddel. Een auto biedt comfort, vrijheid  en mobiliteit. U wilt goed verzekerd de weg op met een autoverzekering die gemak en kwaliteit biedt. Een WA-verzekering is verplicht. Afhankelijk van de waarde en leeftijd van uw auto kan het verstandig zijn om deze verzekering uit te breiden, zodat u ook de weg op kan na diefstal of een aanrijding.


Schade­verzekering Inzittenden

Extra zekerheid voor bestuurder en passagiers

De Schade­verzekering Inzittenden vergoedt letselschade en schade aan bagage of kleding van bestuurder en passagiers. Deze relatief goedkope verzekering kan heel veel ellende voorkomen als een passagier letsel oploopt. De WA-­verzekering van de schuldige partij keert dan weliswaar uit, maar dan moet het slachtoffer wel eerst aantonen wat de schade precies is. Dit is vaak een complex en langdurig proces. Met een Schade­verzekering Inzittenden verzekering hoeft u niet te wachten. Deze keert direct uit. Ook wanneer er niemand schuld heeft of wanneer de schuldige partij niet verzekerd is.
Motor verzekeren? Vergeet uw kostbare helm, motorkleding en bagage niet.

Motorrijden geeft vrijheid. Net zoals bij een auto is een WA-verzekering  verplicht. Het kan echter verstandig zijn om ook schade aan of diefstal van uw motor te verzekeren. Denk daarbij ook aan uw kostbare helm, motorkleding en bagage.


Bruiloftverzekering

Verzeker uw mooiste dag

U plant uw bruiloft al heel lang van te voren, maar u kunt niet met alles rekening houden. Een extreme storm die roet in het eten gooit, het overlijden van een dierbare of een brand in de feestzaal die u had gereserveerd.

Met een Bruiloftverzekering houdt u de financiële schade van afgelasting, uitstel of onderbreking beperkt. Voor de premie hoeft u deze extra zekerheid zeker niet te laten. Voor een gering bedrag is uw bruiloft verzekerd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.Reis- en annuleringsverzekering

Zorgeloos op vakantie


Perfect afgestemd op uw persoonlijke situatie

Diefstal uit uw hotelkamer of een ernstige situatie aan het thuisfront. Met een goede reis- en annuleringsverzekering blijven de financiële gevolgen beperkt. Wij kennen de voor- en nadelen van veel aanbieders en stemmen de dekking ook af op uw overige verzekeringen (zoals uw zorgverzekering). U profiteert van zekerheid die op uw situatie is afgestemd én u voorkomt dat u teveel betaalt.

Medische kosten in het buitenland

Uw zorgverzekering is ontoereikend voor medische verzorging in het buitenland. Zorg er daarom voor dat uw reisverzekering dekking biedt voor medische kosten in het buitenland. Vraag ook meteen een European Health Insurance Card aan. Daarmee kunt u in veel landen voorkomen dat u de rekening voor moet schieten.


Verzekering afsluiten bij het boeken van uw reis vaak erg duur

Pas op dat u niet zomaar een reis- en of annuleringsverzekering afsluit bij het boeken van uw reis. Onderzoek van de Consumentenbond heeft aangetoond dat medewerkers van een reisbureau vaak een dure of te uitgebreide dekking adviseerden. Let ook op als u online een vlucht of hotel boekt. Vaak staat het vinkje ‘annuleringsverzekering’ standaard al aangevinkt. Dit zijn meestal dure verzekeringen. Vergeet niet het vinkje uit te zetten.


Basiszorgverzekering

Zorg voor iedereen

In Nederland is medische zorg via de verplichte basisverzekering voor iedereen toegankelijk. Het basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek.

Aanvullende zorgverzekering

Uw zorgverzekering afstemmen op uw (gezins)situatie

U kunt uw dekking door aanvullende verzekeringen afstemmen op uw (gezins)situatie. De aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht en verzekeraars zijn niet verplicht om u te accepteren.
Medische kosten in het buitenland

Uw zorgverzekering is ontoereikend voor medische verzorging in het buitenland. Zorg er daarom voor dat uw reisverzekering dekking biedt voor medische kosten in het buitenland.