Onze adviseurs bezoeken en adviseren u ook in uw eigen omgeving.

Wij brengen uw situatie compleet in kaart. Nu en later. Vervolgens bieden wij u een oplossing op maat!


Onze adviezen geven u een duidelijk en compleet beeld van uw financiële situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Waar u ook woont, u kunt altijd gebruik maken van onze diensten. Wij zijn bereikbaar via de moderne kanalen zoals internet, Twitter en Facebook, maar ook per telefoon of e-mail kunt u ons prima bereiken.
Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!Onze naam maakt duidelijk waar wij voor staan:

Uyrum Totaal Advies op Maat

  • UYTAM is op 01 januari 2004 opgericht door de heer H.S Uyrum en sindsdien gegroeid van 1 persoon naar een grote organisatie.
  • UYTAM is gespecialiseerd in alle particuliere en zakelijke schadeverzekeringen én hypotheken.
  • UYTAM levert al jaren hypotheekadviezen op maat en bemiddelt voor u met meer dan 40 banken.
  • UYTAM heeft werknemers in dienst die meertalig zijn: Nederlands, Turks, Engels, Duits, Pools en Hongaars.
  • UYTAM heeft werknemers in dienst die opgeleid zijn conform de Wet op het financieel toezicht. Zij beschikken allemaal over verschillende certificaten die borg staan voor hun deskundigheid.

 


 


Even voorstellen: H. Senol Uyrum

Ik ben sinds 1999 actief als adviseur. Ik adviseer vooral over verzekeringen, hypotheken en financieringen. Na mijn zeer leerzame werkperiode van 5 jaar als buitendienst adviseur bij RVS Verzekeringen, ben ik de uitdaging aangegaan om als zelfstandig en onafhankelijk adviseur mijn vak uit te oefenen.

Zelfde branche en werkmethode, maar veel meer mogelijkheden om maatwerk te bieden. Als onafhankelijke adviseur kan ik u samen met mijn deskundige team meer oplossingen bieden bij verschillende maatschappijen en banken. Ik en mijn team zijn adviseurs in hart en nieren. Creatief en authentiek, met een behoorlijke dosis ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning.