Waarom overstappen?

Het einde van het jaar is weer in zicht. Tijd om uw zorgverzekering goed onder de loep te nemen. Door veranderingen in uw leefsituatie of gezondheid, maar ook door overheidswijzigingen in het basispakket, kan het zomaar zijn dat een andere verzekering beter bij u past of simpelweg veel goedkoper is. Dus voorkom dat u teveel betaalt voor zorg die u niet nodig heeft. Door goed te vergelijken kunt u honderden euro’s per jaar besparen!

Huidige verzekering of dekking vergelijken

Via onze zorgvergelijker vindt u gemakkelijk en snel de zorgverzekering die het beste bij u past. U kunt vrijblijvend vergelijken op basis van uw huidige zorgverzekering of op basis van gewenste dekking. Aan de hand van uw wensen en op basis van uw huidige verzekering geven wij direct aan welke zorgverzekering het beste bij u past. Zo voorkomt u dat u betaalt voor zorg die u niet nodig heeft en bespaart u honderden euro’s per jaar!

Waarom via Uytam?

✓ Eenvoudige keuzehulp
✓ Zéér scherpe premies (goedkoper dan via de zorgverzekeraar zelf)
✓ Eenvoudig en snel online vergelijken
✓ Direct online aanvragen

Opzeggen wordt voor u gedaan

Als u vóór 1 januari 2019 van zorgverzekering verandert, zegt uw nieuwe zorgverzekeraar de oude verzekering voor u op. Wel zo makkelijk.

Hoe werkt het?

  1. Kies hierboven voor “Vergelijk, sluit af en bespaar”
  2. Vul uw gegevens in